RSS Besleme

Ertelenmiş Zevkler

Posted on

photoBir kaşif, Obama’nın çalışma masası, 500 bin dolarlık yazım hatası ve yıllanmış biralar…

B:ra dergisinin 16. sayısında  bira yıllandırma hakkında yazdık.

Dergiyi ücretsiz indirmek için :

http://bit.ly/BiraDergi

Bir cevap »

  1. Üstat Selamlar,
    Sitede yayınlanmamış bir yazıya yorum yapmak biraz garip olacak ancak yazı ile ilgili eleştirilerimi de iletmem gerekliydi;

    1- Bu yazı ingilizce hali ile önemli bir bira veya içki kültürü dergisinde yayınlanmalı, tarih var, tadım var, yıllanma var. Bir daha içilemeyecek biralar var..
    2- Bu yazı sadece appstore’da belirli bir kitlenin ulaşabildiği şekilde değil bu siteden herkesin okuyabilceği şekilde de paylaşılmalı.

    Biranın değeri/ederi konusundan, yıllandıkça olgunlaşan ya da değişen tatların oluşturduğu farklılığına, karışım (blen) tatlar ile ulaşılabilecek yeni boyutlara kadar çok önemli ve ufuk açan bu yazı ve çalışma için emeğine sağlık. Belki 1-2 sayfa ama altında ne araştırma,tadım ve uğraşlar var.

    Emeğinin hak eden değeri bulması dileğiyle..

    Görüşmek üzere..

    Cevapla
    • Dostum çok sağol; güzel ve benim için fazlasıyla önemli yorumların için. Bazen yazdıklarımı sanki bi şişeye koyup okyanusun dibine sallıyormuş gibi hissediyorum.. Neyse ki sen ve senin gibi birkaç vefalı bira kültürü sevdalısı dalıp çıkarıyor o şişeyi 🙂 Konuyla ilgili Bira dergisi editörlerine mail attım. Bir aksilik çıkmazsa muhtemelen 1-2 güne yayınlamış olurum burda da.

      Cevapla

Yorum bırakın